2017-2018 Programul Cluburi conversaționale de engleză

IREX Moldova are plăcerea să lanseze o nouă inițiativă finanțată de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, care are scopul de a încuraja profesorii tineri de limbă engleză din Moldova să acorde asistență în învățarea limbii engleze unui grup amplu de persoane din afara orașului Chișinău prin intermediul rețelei de biblioteci publice. Profesorii de limbă engleză selectați, care au absolvit recent universitatea și activează în școlile din afara capitalei vor desfășura Cluburi conversaționale de engleză, utilizând resurse și metode moderne. Prin intermediul inițiativei se vor consolida parteneriatele între biblioteci și profesorii de la nivel local, iar Cluburile conversaționale de engleză vor fi promovate la nivel național drept un valoros serviciu modern de bibliotecă. 

Formularul poate fi descarcat:

https://drive.google.com/file/d/0B2cG6LYAlg5ba0FweVQ2Y0JRbDg/view?usp=sharing 

Pentru întrebări adiționale, vă rugăm să scrieți la adresa ecc@novateca.md, indicând subiectul „Club conversațional de engleză” sau să telefonați la numărul 069476477.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md