Termen extins: USAID Proiectul Agricultura Performantă în Moldova (APM): Apel pentru finanțare prin granturi - Sistem de producere a materialului săditor viticol certificat (pentru producerea strugurilor de masă)

USAID Agricultura Performantă în Moldova

Apel pentru finanțare prin granturi (RFA) nr. MoldHVAA_RFA_003

Sistem de producere a materialului săditor viticol certificat (pentru producerea strugurilor de masă)

Data lansării: 03 iulie, 2017

Data încheierii: 03 august, 2017

Data extinsă de depunere a aplicațiilor: 07 august 2017, 17:00 ora locală Chișinău

Proiectul Agricultura Performantă în Moldova (în continuare „Proiect” și/sau APM) finanțat de USAID și implementat de Chemonics International, Inc. lansează un apel de cereri de granturi în vederea creării unui sistem de producere a materialului săditor viticol de categoria biologică „Certificat”  pentru producerea strugurilor de masă. Granturile vor fi acordate și implementate în conformitate cu regulamentele USAID și ale Guvernului SUA cu privire la granturile acordate în cadrul contractelor și politicile interne ale APM de gestionare a granturilor.

Proiectul a organizat un workshop de pre-aplicare la 13 iulie, 2017 în cadrul sediului APM, str. Alexei Mateevici 87, MD-2009, Chișinău, Republica Moldova, între 11:00 și 13:00. Acest workshop a oferit solicitanților eligibili și interesați posibilitatea de a adresa întrebări despre acest apel și a primi îndrumări referitor la modul de completare a formularului de aplicație.

Mai multe detalii le găsiți în apelul MoldHVAA_RFA_003 care poate fi accesat aici, inclusiv modificarea cu termenul de depunere a ofertelor:

https://drive.google.com/open?id=0BzazNP4kCiU5M1cwWXJKcnhKdDA  

Toate întrebările cu privire la acest Apel le adresați la grants@moldovaagro.com. Echipa APM va răspunde în decurs de 3 zile lucrătoare.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md