Concurs de granturi pentru comunități rurale

AO “CASMED”, cu susținerea financiară a Fundației “HEKS Moldova” anunță un concurs de selectare a comunităților interesate de implementarea proiectului de îngrijiri socio-medicale la domiciliu.

Perioada de implementare a proiectului este: iunie 2017 - decembrie 2019.  

Scopul proiectului este de a dezvolta servicii integrate de îngrijiri socio-medicale la domiciliu în sprijinul persoanelor vîrstnice.

AO “CASMED” se axează pe  dezvoltarea și prestarea serviciilor  socio-medicale de îngrijire la domiciliu pe principiu de parteneriat cu autoritățile publice locale (APL).

Asociația Obștească “CASMED” va acoperi 60%-70% din costul serviciilor de îngrijiri la domiciliu.

Primăria va pune la dispoziție spațiul necesar organizării și desfășurării serviciilor sociale, va contribui la finanțarea consumului de energie electrică și termică, plata facturilor la apa curentă  și cofinanțarea costurilor serviciilor sociale cu 30%.

 

Cine poate aplica?

Organizații neguvernamentale  sau primării, eligibile fiind următoarele raioane: Fălești, Sîngerei, Glodeni, Florești, Soroca, Rîșcani, Drochia, Ungheni, Telenești.

Comunitățile interesate urmează să prezinte o scrisoare de intenție  la adresa de email: casmed.md@gmail.com sau pe adresa: str. Ștefan cel Mare 19, ap 1-2, municipiul Bălți, pâna pe data de 30 aprilie 2017.  

Pentru informații suplimentare puteți contacta: Dorina Rotaras, coordonator de proiect.

Telefon de contact : (231) 27674; 069244888.

MISIUNEA AO ,,CASMED,,

Creşterea calităţii vieţii pentru diferite categorii de beneficiari prin dezvoltarea de modele funcționale de servicii sociale și îngrijiri comunitare și consolidarea capacităților actorilor comunitari.

VIZIUNE AO ,,CASMED,,

O comunitate activă, cu acces egal la servicii sociale și îngrijiri comunitare de calitate. 

Pentru mai multe detalii despre activitatea AO  “CASMED” vizitați pagina web: www.casmed.md

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md