Program de minigranturi

Asociația obștească ”DVV International Moldova”, reprezentanța în Republica Moldova a Institutului pentru Cooperare Internațională a Asociaţiei Germane pentru educația adulţilor anunță lansarea Proiectului ”Comunități care învață – atenuarea conflictelor din Ucraina si Republica Moldova prin participare activă a comunităților”, implementat în parteneriat cu AO ”Moștenitorii” din Bălți și cu sprijinul Ministerului de Externe al Germaniei. Proiectul include un program de mini-granturi pentru comunități, care ar dezvolta parteneriate viabile între ONG-uri și instituții de cultură pentru facilitarea dialogului și extinderea participării civice la nivel local.

ONG-urile eligibile sunt invitate să consulte Regulamentul Concursului de mini-granturi si să descarce formularul de proiect și formularul de buget la adresa: http://www.dvv-international.org.ua/ro/moldova/noutati/detail/news/program-de-minigranturi-pentru-comunitatile-rurale/?tx_news_pi1%5Bcontroller%5D=News&tx_news_pi1%5Baction%5D=detail&cHash=5b5b580b65f1dc4fa2c17c1db6166910. Termen-limită de depunere a proiectelor 5 aprilie 2017.      

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md