Congresul Mondial privind Justiția pentru Copii

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Organizațiile și persoanele interesate se pot înregistra pentru participare la Congresul Mondial privind Justiția pentru Copii, care va avea loc la Paris în perioada 28-30 mai 2018. Limbile de lucru ale Congresului vor fi engleza, franceza, spaniola și araba.

Organizat sub înaltul patronaj al UNESCO, Congresul Mondial privind Justiția pentru Copii 2018 va aborda trei aspecte majore:

  • Tendința globală de implicare a copiilor în extremismul violent;
  • Metode eficiente de reducere a delincvenței și recidivei minorilor;
  • Mecanisme de protecție pentru copiii vulnerabili, prevenirea timpurie.

Persoanele care sunt interesate să participe la lucrările Congresului urmează să acceseze site-ul www.J4C2018.org  și să urmeze procedura de înregistrare.

Organizatorii Congresului au anunțat și apelul pentru înregistrarea doritorilor de a organiza un atelier sau de a contribui cu o intervenție/lucrare în cadrul unui atelier. Atelierele vor avea loc pe 29 mai 2018. 

Găsiți mai multe detalii despre Congres, procedura de înregistrare, precum și propunerea unor intervenții pe site-ul oficial al acestuia: https://j4c2018.org/.


Organizații vizate: Terre des Hommes |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.