În atenția reprezentanților presei: Eveniment Regional Sud „De la Egal la Egal”

Institutul pentru inițiative Rurale invită reprezentanții presei să reflecte evenimentul Regional Sud: „De la Egal la Egal”, organizat în cadrul Programului: „Împuternicirea comunităților etnice din Moldova”.

Evenimentul va oferi spațiu pentru 12 grupuri de inițiativă din Sudul Republicii Moldova să prezinte modelele sale de integrare a diferitor comunități etnice prin implicare civică și participare.
Evenimentul va pune în discuție nevoia urgentă a Republicii Moldova de dezvoltare a comunităților rurale în mod special prin intermediul trezirii și consolidării sentimentului de activism civic și participare în viața comunității.

Evenimentul se va desfășura în data de 7 Iulie, 2017, în or. Comrat, str. Galatan 17, ora 10:30, Universitatea de Stat din Comrat, Sala de conferințe 208, etajul II.

Informaţii detaliate privind desfășurarea evenimentului le puteţi obţine la organizatori: e-mail: office@iri.md iar pentru crearea unei imagini mai clare privind această sau altă inițiativă a Institutului pentru inițiative Rurale vă invităm să accesați site-ul nostru: www.iri.md

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md