Invitație la ședința de lucru a Consiliului de experţi pentru monitorizarea implementării Convenţiei ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilităţi

 

Cine: Oficiul Avocatului Poporului, Consiliul de experți

Ce: ședință de lucru deschisă a Consiliului de experți

Unde: Oficiului Avocatului Poporului (mun.Chișinău, str.Sfatul Țării, nr.16)

Cînd: 29 iunie 2017, începînd cu ora 13.00

Oficiul Avocatului Poporului invită membrii organizațiilor neguvernamentale, care activează în domeniul promovării și apărării drepturilor persoanelor cu dizabilități, precum și al asistenței persoanelor cu dizabilități, jurnaliști, alte persoane interesate la ședința deschisă de lucru a Consiliului de experţi pentru monitorizarea implementării Convenţiei ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilităţi, organizată cu ocazia împlinirii unui an de activitate.

Ședința presupune o discuție cu membrii consiliului de experți și reprezentanții autorităților publice despre necesitatea creării unui mecanism național independent de monitorizare a implementării Convenției cu privire la drepturile persoanelor cu dizabilități, conform paragrafului 2 și 3 din articolul 33 al  Convenției.

Evenimentul se va desfășura la 29 iunie 2017, începînd cu ora 13.00, în sediul Oficiului Avocatului Poporului (mun.Chișinău, str.Sfatul Țării, nr.16).

 

 

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md