Diamond Challenge Moldova revine cu o nouă provocare: se dă start celei de-a 5-a ediții.

 

Ai o idee de afacere și îți dorești implementarea acesteia? Aplică la competiția internațională de antreprenoriat - Diamond Challenge.

Diamond Challenge, care se află deja la a 5-a ediție în R. Moldova, este o competiție internațională de antreprenoriat, destinată liceenilor din clasele a 9 - 12-a (licee, colegii, școli profesionale), care au o idee de afacere și își doresc implementarea acesteia. Acest proiect își propune să întrunească mai multe echipe de pe teritoriul întregii țări, a cîte 2 - 4 membri, ghidați de un lider adult (profesor, antreprenor local, etc), care vor avea ocazia să cunoască o abordare inovativă a domeniului de business, să consulte mentori avizaţi în diverse domenii și să dezvolte singuri o idee de afacere.

Una dintre cele mai bune idei de afacere va fi premiată cu $1000 și oportunitatea de a participa la finala internațională a concursului din Delware, SUA.

Criterii de eligibilitate:

  • Ești elev(ă) în clasa a 9-12-a;
  • Îți place lucrul în echipă;
  • Cunoști engleza cel puțin la nivel conversațional (*competiția națională și internațională se desfășoară în limba engleză);
  • Ești pregătit să cunoști o abordare inovativă a domeniului de antreprenoriat, să consulți mentori avizaţi în diverse domenii și să dezvolți cu echipa o idee de afacere.

Dacă întrunești condițiile sus-menționate, atunci vino la prima sesiune de informare din acest sezon, care va avea loc la data de 26 august, în cadrul Bibliotecii Municipale B. P. Hașdeu  (Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr.148), Chișinău, cu începere de la ora 10:30. Pentru a ajunge mai aproape de tine, echipa noastră te invită la o serie de sesiuni informative, care vor avea loc ulterior la Bălți și Cahul. În cadrul evenimentelor, vei avea ocazia să afli toate detaliile despre competiție și să întîlnești potențialii mentori pentru echipa ta.

Puteți urmări evenimentul și pe pagina de Facebook.

Pentru mai multe informații, poți să ne contactezi:

Email: info@diamondchallengemoldova.org sau ao.invento@gmail.com .

Telefon: +373 60067681

Mai multe informații despre precedentele ediții la: Diamond Challenge Moldova și INVENTO

Diamond Challenge Moldova este implementat de către A.O. INVENTO cu susținerea financiară a Universității Delaware – Horn Program in Entrepreneurship. 

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md