Campania Nationala - Mândru că sunt din Moldova

La 5 luni distanță de ziua independenței naționale, Asociația META vine cu inițiativa de a lansa o nouă campanie națională cu deviza Mândru că sunt din Moldova . 

Elevii din toate instituțiile de învățămînt din Moldova sînt invitați să participe la o campanie unică care ne-ar ajuta atît pe noi cît și pe oaspeții de peste hotare să vadă toate locurile și lucrurile frumoase pe care le avem în Moldova.  

Doritorii de a participa sânt invitați să creeze un video de 3-4 minute în care ar arăta toate locrurile frumoase din regiunea lor și în care ar enumera motivele de ce sânt mândri că sînt din Moldova. 

Filmulețele pot fi create în oricare dintre limbile de circulație națională (română, rusă, găgăuză, ucraineană) cu subtitre în limba Română sau Engleză. 

Filmulețele vor fi evaluate de un grup de profesori și voluntari care vor aprecia aceste video-uri după următoarele criterii: 

- Originalitate;

- Ingeniozitate;

- Creativitate;

- Lucru de echipa; 

Grupul de elevi care va crea cel mai original, ingenios, și creativ spot video va avea posibilitatea de a participa la o tabară de vară, organizată de META, gratuit. 

Data limită de prezentare lucrării video este de 27 Iunie 2017. 

Lucrările pot fi transmise pe adresa electronică metamoldovab@gmail.com sau adminboard@meta.md în format MP4 comprimat în fișier zip sau puteți trimite link-ul lucrării încărcate pe youtube pe aceleași adrese.

Nu ezitați să ne contactați pentru detalii la numărul de telefon +37360233305 sau pe adresele de mail de mai sus.  

NU EZITAȚI SĂ DEMONSTRAȚI CĂ PUTEM FI MÂNDRI DE ȚARA NOASTRĂ! 

 

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md