Concursul "Premiul pentru realizări în domeniul calității"

Camera de Comerț și Industrie a republicii Moldova invită agenții economici să aplice la concursul Premiul pentru realizări în domeniul calității.

Companiile vor putea depune dosarele de participare până pe data de 31 martie 2017 iar pachetul de documente până pe data de 17 aprilie.

Scopul concursului – identificarea companiilor ce au implementat cu succes managementul calității și promovarea abordărilor moderne ale calității.

Participarea la concurs reprezintă o oportunitate reală în consolidarea și amplificarea prestigiului organizației Dvs. în rândul consumatorilor și societății în ansamblu.

La concurs pot participa companii autohtone, indiferent de forma juridico-organizațională, numărului de angajați și volumul producției (serviciilor prestate, lucrărilor executate). Participanții concursului vor avea posibilitatea de a examina realizările în domeniul managementului calității în comparație cu a concurenților și evidenția punctele slabe și căile de perfecționare.

Toți participanții la concurs vor avea dreptul la reduceri pentru serviciile CCI, cum ar fi promovarea ofertelor comerciale peste hotare, participarea la evenimentele „Fabricat în Moldova”, dar vor avea beneficii și din partea Centrul Național de Acreditare, Institutul Național de Metrologie, Institutul Național de Standardizare, Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Asociația Patronală în domeniul confirmității produselor.

Taxa de înregistarre va constitui: pentru întreprinderi micro și mici – 2500.00 lei, pentru întreprinderi medii – 4200.00 lei, pentru întreprinderi cu circa 249 lucrători – 5400.00 lei, pentru întreprinderile ce dețin monopol pe piață – 7200.00 lei. Toate taxele include TVA 20%.

Titlul de câștigător și premiile vor fi atribuite în dependență de rezultatele obținute în ceea ce privește îmbunătățirea calității produselor și serviciilor, asigurarea siguranței și a competitivității acestora prin implementarea tehnologiilor și metodelor moderne de management.

Laureații și Diplomanții concursului vor obține statutul de lider și reputația unei companii de încredere, ce prestează servicii de calitate înaltă și competitive. Acest fapt va contribui la atragerea noilor parteneri și clienți, menținerea și majorarea cotei de piață, crearea noilor oportunități de afaceri.

Persoanele interesate de a participa la concurs sunt rugate să prezinte formularele de participare completate la sediul CCI a RM sau să expedieze la adresa de e-mail: carolina.chiper@chamber.md.

Informaţii suplimentare: Direcţia evenimente de afaceri, tîrguri și expoziții a CCI a RM , persona de contact tel./fax: (022) 238410, 21-07-25.

Regulamentul, condițiile de participare și cererile le găsiți pe site-ul oficial al Camerei de Comerț și Industrie – www.chamber.md.

Cerere PARTICIPAREЗАЯВКА 2016

REGULAMENTUL CONCURSULUIПОЛОЖЕНИЕ О КОНКУРСЕ

MODEL CRITERIUМОДЕЛЬ КРИТЕРИЕВ

ANCHETA DECLARAȚIE / АНКЕТА ДЕКЛАРАЦИЯ

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md