Campania ”Visele ne apropie”

În perioada sărbătorilor de iarnă Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău vă îndeamnă să fiți mai buni. Dincolo de faptul că este una dintre cele mai importante sărbători creştine, Crăciunul e aşteptat cu mult entuziasm de toată lumea. Lansăm campania de colectare a fondurilor caritabile "Visele ne apropie". Aceasta are 3 grupuri de destinatari:

  • Cei 220 de copii din Orfelinatul Municipului Chișinău;
  • Familia Tacu din oraşul Sângera cu mama nevăzătoare, bolnavă de cancer;
  • Familia Opincă din satul Cuizăuca, raionul Rezina, care întreține 2 copii minori, printre care Petru Opincă, în vârstă de 3 ani, diagnosticat cu paralizie cerebrală. Aceasta se manifestă prin insuficiență respiratorie, vedere slabă și probleme locomotorii. Familia Opincă locuieşte la gazdă, într-o cameră de 24 m2. Băiatul are nevoie de alimentație specială și medicamente costisitoare, pe care familia nu și le poate permite. Lucrează doar tatăl (în construcții), neavând regulat comenzi, și nu își poate întreține familia, mama permanent fiind ocupată de îngrijirea lui Petru. Tot ce își doresc părinții lui Petru este ca copilul lor să se poată bucura de viață, de bucuriile copilăriei și ca acesta să se poată integra societate. Astfel, pe această vă îndemnăm să susțineți acest caz, să susțineți această familie și acest copilaș care are nevoie de ajutorul vostru.

Cei care doresc să se alăture Consiliului Municipal de Tineret din Chișinău pentru a salva aceste persoane, pot dona 10 lei, prin expedierea unui sms cu textul "vis" la numărul 8888. (Disponibil doar pentru abonații Unite.).

 

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md