Promo

Acțiunea de caritate de la A.O. ”Mamele pentru Viață” – ”Bănuț cu bănuț!”

Dragi prieteni, după cum știți, se apropie cu pași rapizi Revelionul. An de an, A.O. ”Mamele pentru Viață” se străduiește să-și felicite micii beneficiari cu ocazia acestei sărbători minunate. În acest an ne-am decis să lansăm acțiunea ”Bănuț cu bănuț!”.

Ce presupune aceasta?

Cu siguranță aveți fiecare acasă bănuți care stau fără rost, rămași de la restul primit la magazin, farmacie sau benzinărie. Aduceți-ni-i nouă și noi vă vom spune ”Mulțumesc!”. Dacă vom reuși să adunăm mulți-mulți bănuți, pe banii colectați vom procura cadouri de Revelion pentru copiii din familiile afectate de epidemia HIV și utilizarea de substanțe psihoactive.

 

Haideți să dăruim împreună un Revelion fericit acelor care au nevoie de o rază de speranță și bunătate!

Aduceți bănuții pe care nu îi folosiți pe adresa: str. Independenței 6/2, Centrul Comunitar ”Pas cu Pas” sau contactați-ne la numerele de telefon: 067505350 sau 079637027.

P.S. La acțiune pot, de asemenea, participa agenți comerciali, plasând în oficiu, magazin, salonul de frumusețe sau restaurant o boxă pentru colectarea bănuților. Dacă doriți să participați în felul acesta la acțiunea de caritate, contactați-ne la numerele de telefon: 067505350 sau 079637027.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md