Promo

Ai o idee de îmbunătățire a imaginii orașului? Bere Chișinău investește 750.000 lei în proiectul tău

Chișinăul poate fi frumos. Capitala vibrează în inimile noastre pentru că ne trezește amintiri.

Aceste vibrații se leagă de clădiri care au fost aici tot timpul, în jurul cărora ne-am construit poveștile. Anul acesta, Chișinău împlinește 580 de ani, iar cu ocazia aniversării Bere Chișinău a identificat cele mai reprezentative clădiri din oraș și le-a imprimat direct pe CAN-urile ediția aniversară. Palatul Republicii, Casa Modei, Casa Presei și Romanița pot fi descoperite în perioada campaniei într-un format mai puțin standard, dar totuși inedit.

O parte din banii colectați în urma vânzării noilor CAN-uri de bere cu design special vor fi investiți în unul sau mai multe proiecte de îmbunătățire a imaginii orașului. Dacă ai o idee de proiect unic și inovativ pentru Chișinău ce ar contribui la imaginea acestuia, formează-ți echipa și aplică aici: www.inimamoldovei.md.

Câștigătorul proiectului ”Împreună contribuim la imaginea orașului” va fi ales conform următoarelor criterii:

# vizibilitate – trebuie să aducă beneficii unui număr cât mai mare de persoane

# fezabilitate – trebuie să aibă un concept cât mai clar și un plan de acțiuni detaliat

# impact – trebuie să aducă beneficii atât imaginii orașului, cât și locuitorilor.

Chisinau Aniversar

Participanții sunt îndemnați să prezinte proiectele prin intermediul platformei www.inimamoldovei.md, până la 31 august 2016, ora 00.00.

Ulterior, juriul proiectului va selecta cinci proiecte finale care vor fi supuse votului public. În perioada 10 septembrie – 10 octombrie se va desfășura procesul de votare. Ca rezultat al votului public, un proiect (sau mai multe proiecte) va fi desemnat câștigător. 

Astfel, toți cei care vor să contribuie la îmbunătățirea imaginii orașului acum au posibilitatea să o facă aplicând cu un proiect pe www.inimamoldovei.md. Tot aici puteți să găsiți toate detaliile despre campanie și concurs.

 

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md