Burse

Tinerii din Drochia, Criuleni, Cantemir și Tiraspol sunt invitați să participe în Programul de burse pentru studierea limbii engleze English Access Microscholarship Progrogram

Ești tânăr și plin de energie? Ai vârsta cuprinsă între 14 și 17 ani și locuiești în Drochia, Criuleni, Cantemir sau Tiraspol? Dorești să-ți îmbunătățești cunoștințele de limba engleză gratuit? Te-ar interesa să te implici în proiecte internaționale online cu impact global?

Academia de Inovare și Schimbare prin Educație

împreună cu

Rețeaua Națională iEARN-Moldova

cu susținerea financiară a 

Ambasadei SUA în Moldova

invită tinerii cu vîrsta cuprinsă între 14 și 17 ani din medii defavorizate/familii social vulnerabile

din Drochia, Criuleni, Cantemir sau Tiraspol să participe în 

Programul de burse pentru studierea limbii engleze

English Access Microscholarship Program

12837240 10153961695019210 1701192497 o

Programul de burse pentru studierea limbii engleze English Access Microscholarship Program oferă elevilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 17 ani din medii defavorizate oportunitatea de a-și dezvolta competențele necesare pentru o carieră de success în secolul XXI prin intermediul activităților extra curriculare.

               

Lansat în anul 2004, programul a oferit circa 95000 de burse pentru studiearea limbii engleze elevilor din peste 85 de țări ale lumii. În Republica Moldova, începând cu luna ianuarie, 2017, programul va fi coordonat de către ONG-ul ”Academia de Inovare și Schimbare prin Educație”.

Programul durează 15 luni și include următoarele module de instruire:”Let’s discover USA”, “Lanuage Arts and Crafts Club”, “Computer Assisted Language Learning Lab”, “Youth Service Learning Lab”. În fiecare lună elevii vor avea oportunitatea de a se implica activ în proiecte internaționale online care le vor dezvolta competențele digitale și cele civice.

Elevii care vor absolvi cu succes programul și vor demonstra rezultate frumoase în cadrul activităților extra curriculare vor primi certificate din partea Ambasadei SUA din Republica Moldova.

Criteriile de eligibilitate:

  • elevi din familii social vulnerabile / medii defavorizate;
  • vârsta cuprinsă între 14-17 ani;
  • cunoașterea limbii engleze la nivelul elementar;
  • domiciliul în raioanele Criuleni, Cantemir, Drochia și Tiraspol;

Înregistrare:

Pentru a participa în program, elevii sunt rugați să completeze forumarul online:

English Access Microscholarship Program Application (Ro)

Заявка на стипендиальную программу для изучения английского языка ACCESS (Ru)

Informații de contact:

Coordonator program: Olga Morozan access.aice@gmail.com

 Access logo V

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md