Burse

Burse de excelență pentru studii post-universitare în Elveția

Biroul de Cooperare al Elveției/ Reprezentanța Ambasadei Confederației Elvețiene în Republica Moldova anunță că Guvernul Elveţiei, prin intermediul Comisiei Federale pentru Burse destinate Studenţilor Străini, oferă cetățenilor Republicii Moldova următoarele tipuri de burse post-universitare pentru anul academic 2017-2018:

  • Burse pentru cercetări științifice pentru cel mult 12 luni;

  • Burse pentru studii de doctorat pentru cel mult 3 ani;

  • Burse pentru studii post-doctorale pentru cel mult 12 luni.

Limita de vârstă a candidaților pentru cercetări și studii doctorale este de 35 de ani.

Guvernul Elveției nu oferă burse pentru studii universitare și de masterat. 

Studiile vor fi efectuate în cadrul unor instituții de învățământ din Elveția (universități, institute federale de tehnologii și universități de științe aplicate). O condiție obligatorie este cunoașterea la un nivel înalt a uneia din următoarele limbi străine: franceza, germana, italiana sau engleza, în funcție de cerințele instituției de învățământ selectate de candidat.

Pentru a obține întreg pachetul de aplicare, inclusiv informația despre criteriile de eligibilitate și procedurile de aplicare, contactați-ne la adresa chisinau@eda.admin.ch.

Dosarele se vor depune în perioada 02 septembrie - 15 noiembrie 2016, de luni până miercuri, de la 14:00 până la 17:00, la sediul Biroului de Cooperare al Elveției, str. A. Mateevici 23-B, mun. Chișinău. Data-limită pentru depunerea dosarelor este 15 noiembrie 2016. 

Avertizare privind posibilitatea unor atacuri de tip ”phishing” cu oferte de burse expediate prin email din numele Guvernului Elveţiei

Autoritățile elvețiene emit acest avertisment pentru a contracara ofertele de burse, oferite fraudulos din numele Guvernului Elveției și diseminate prin email. Comisia Federală pentru Burse destinate Studenţilor Străini vă informează că nu distribuie prin email informația despre bursele oferite. Programul de burse este gestionat în mod direct de reprezentanțele elveţiene locale. Autoritățile elvețiene recomandă să nu răspundeți la aceste email-uri şi, mai mult ca atât, să nu trimiteți sumele de bani solicitate.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md