Anunț angajare expert/ă în s.Varnița, rl Anenii Noi



Asociația GAL Serpentina Nistrului este în căutarea unui/unei expert/e pentru dezvoltarea capacităților Autorităților Publice Locale în baza managementului bazat pe Strategii Eco-Smart și urbanism participativ.

Asociația GAL Serpentina Nistrului în parteneriat cu Asociația Obștească ”Media Vest Europa” implementează proiectul ”Smart village. Urbanism participativ – motor de dezvoltare locală durabilă pentru localități ECO-SMART”, care este realizat în com.Telița și s.Varnița, din raionul Anenii Noi. Proiectul este finanțat de Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ), co-finanțat de Uniunea Europeană, în cadrul programului „Consolidarea Societății Civile în țările Parteneriatului Estic.

Scopul proiectului este creșterea interesului și gradului de implicare a populației în proiectele de infrastructură locală pentru asigurarea unei dezvoltări durabile, un urbanism inovativ și ECO-SMART la nivel local.

Expertul va fi contractat pentru instruirea angajatilor din APL-urile din cadrul GAL Serpentina Nistrului, pentru capacitarea specialiștilor în urbanism SMART și dezvoltare cost-eficiență, sensibilizarea la necesitățile cetățenilor pentru o dezvoltare durabilă bazata pe principii europene ECO-SMART.

Mai multe detalii despre poziție, calificare și cerințe poți găsi în Termenii de Referință ai poziției.

TERMENI DE REFERINȚĂ

pentru poziția de expert în domeniul Dezvoltării locale bazate pe principiul de urbanism participativ și strategii ECO-SMART

Poziția – expert în domeniul Dezvoltării locale bazate pe principiul de urbanism participativ și strategii ECO-SMART.

Tipul contractului - prestări servicii.

Perioada  – mai - iunie 2024.

Locația – s.Varnița, raion Anenii Noi.

Pentru studierea termenilor de referință acesați link-ul 👇

https://drive.google.com/.../1ech1DwwL9pe9v6hYNNgQQF9B-q9...

Proiectul este implementat de Asociația GAL Serpentina Nistrului în parteneriat cu AO ”Media Vest” și Primăria s.Varnița. Proiectul este finanțat de Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ), co-finanțat de Uniunea Europeană, în cadrul programului „Consolidarea Societății Civile în țările Parteneriatului Estic (2022-2026).

GIZ Moldova

#CSOEaP

#BetterLifeBeyondCapitals

#DezvoltareLocalaDurabilavoltareLocalaDurabila

Articol adaugat de: Svetlana Budistean
Alte articole de la acest autor:


Notificări Email

Primește notificări pe email

Nota bene: Adresele email cu extensia .ru nu sunt acceptate.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular