Anunțuri de Angajare

Termen extins privind selectarea unui expert sau companie de cercetare pentru realizarea unui studiu

Pe parcursul anului 2017, Centrul de Instruire și Consultanță Organizațională (CICO) în colaborare cu Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) implementează un șir de activități în vederea consolidării capacităților tinerilor fermieri din Moldova.

Prin urmare, în perioada lunilor iunie – iulie 2017, cu suportul financiar al Fundației Hanns Seidel Moldova, CICO angajează un expert/organizație care urmează să  elaboreze un studiu, care să reflecte toate aspectele privind forma optimă de asociere pentru reprezentarea intereselor tinerilor fermieri, să analizeze legislația din domeniu, să prezinte aspecte comparative, bunele practici din regiune precum și alte aspecte importante și utile privind asocierea tinerilor fermieri.

Studiul va avea o bază informativă și legală bine structurată care va fi accesibilă tuturor. Importanța elaborării unui astfel de studiu derivă și din necesitatea consolidării capacităților tinerilor fermieri din Republica Moldova și constituirea unei structuri asociative care să le reprezinte interesele.

Pentru a participa în concurs, candidatul va depune un dosar în care vor fi incluse calificările/cunoștințele și experiența în domeniul politicilor în agricultură cât și a cadrului legal, o schiță de metodologie care va prezenta viziunea și abordarea acestuia în atingerea rezultatelor dorite.

Dosarul va conține următoarele documente:

  • CV (persoanei sau organizației+persoana/persoanelor din cadrul organizației care urmează să elaboreze studiul);
  • Metodologia Studiului propus spre a fi elaborat;
  • Cercetări anterioare realizate în domeniu;
  • Recomandări/referințe relevante;
  • Oferta financiară care va include doar costul final pentru produs și toate taxele incluse.
  • datele de contact: email, telefon, adresa fizică.

Dosarul va fi expediat la adresa de email info@management.md, cu subiectul „Expert elaborare studiu”, până la data 21 iulie 2017.

Pentru mai multe detalii, consultați Termenii de referință.

În cazul în care aveți neclarități, nu ezitați să-l contactați pe:

Tudor LAZĂR,

Coordonator Proiect,

Centrul de Instruire și Consultanță Organizațională,

(+373) 22 212 203 | (+373) 69 410 893 |, email: t.lazar@management.md,

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md

Find us on Google+
Google