Anunțuri de Angajare

OHCHR angajează Consultant(-ți) în Mobilizare în domeniul Drepturilor Omului

DOMENIUL DE ACTIVITATE, RESPONSABILITĂȚILE ȘI DESCRIEREA ACTIVITĂȚII ANALITICE PROPUSE:

Consultantul(-ții) în Abilitare, Mobilizare și Dezvoltare Locală, conform acestor termene de referință, va(vor) activa sub îndrumarea și supravegherea Coordonatorului național pentru drepturile omului și în cea mai strânsă colaborare cu ceilalți membri ai echipei OHCHR. Consultantul național va activa în strânsă colaborare cu partenerii proiectului, beneficiarii și părțile interesate pentru a realiza, efectiv, rezultate, anticipând și soluționând chestiuni complexe legate de program și asigurând furnizarea informației.

CERINȚE PRIVIND EXPERIENȚA ȘI CALIFICAREA:

Calificări academice:

  • Studii universitare în drept, drepturile omului sau alte discipline relevante (diploma de magistru – avantaj);

Domeniul de experiență:

  • Cel puțin trei ani experiență profesională de activitate la nivel național și/sau internațional în domeniul drepturilor omului;

Cerințe specifice pentru Sub-Lotul 2.1:

  • Cel puțin trei ani experiență profesională de lucru în calitate de Profesor universitar sau experiență profesională de lucru apropiat cu Profesorii universitari (în calitate de sau cu profesorii în drept – un mare avantaj).

Cerințe specifice pentru Sub-Lotul 2.2:

  • Cel puțin trei ani experiență profesională de lucru în calitate de sau lucru apropiat cu profesorii școlari (experiența de lucru în calitate de director de școală – un mare avantaj).

Cerințe specifice pentru Sub-Lotul 2.3:

  • Cel puțin trei ani experiență profesională de lucru în calitate de sau lucru apropiat cu personalul medical (experiența de lucru în calitate de cadru medical în funcție de conducere – un mare avantaj).

Abilități lingvistice:

  • Cunoașterea limbilor română și rusă. Cunoașterea limbii engleze este un avantaj; 
  • Cunoașterea unei sau mai multor limbi adiționale relevante pentru Moldova, inclusiv bulgară, găgăuză, romă, ucraineană sau limbajul semnelor reprezintă un avantaj adițional.

Termen limită de depunere a dosarelor: 12 iulie 2017.

Pentru detalii privind procedura de aplicare, Termeni de Referință și Anunțul de Achiziție pentru această angajare, vă rugăm să vizitați site-ul nostru: http://md.one.un.org/content/unct/moldova/en/home/jobs.html

 

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md

Find us on Google+
Google