Anunțuri de Angajare

Consultant Individual pentru elaborarea strategiei de advocacy, comunicare şi mobilizare socială de control a TB în Republica Moldova, pentru perioada 2018-2020

Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate (Centrul PAS) implementează proiectul ”Consolidarea controlului tuberculozei în Republica Moldova” finanțat de Fondul Global pentru Combaterea SIDA, TB și Malariei și intenționează să aplice o parte din fonduri pentru elaborarea strategiei de advocacy, comunicare şi mobilizare socială de control a TB în Republica Moldova, pentru perioada 2018-2020.

 Centrul PAS invită Consultanții Individuali eligibili pentru a-și exprima intenția în prestarea prezentelor servicii. Consultanții sunt invitate să-și prezinte Curriculum Vitae (CV) lor actualizat ce va conține informații ce atestă faptul că ei sunt calificați să presteze serviciile menționate.  

 Informații suplimentare referitoare la serviciile solicitate cât și cerințele față de calificările consultantului sunt menționate în “Termenii de referință” ce pot fi accesați la acest link.

 Consultantul va fi selectat în conformitate cu procedura Individual Consultant stabilită în Ghidul Băncii Mondiale: Guidelines: Selection and Employment of Consultants by World Bank Borrowers (iunie 2014).

 CV-ul va fi trimis prin fax,e-mail, poștă sau aduse direct până la termenul limită 30 mai 2017, ora 18 00 la adresa:

Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate,

Municipiul Chișinău, str. V. Alecsandri 99/1, MD-2012,

Fax: 22-63-87, E-mail: cezar.captaciuc@pas.md

CV-urile vor fi evaluate comparând și verificând calificarea și experiența candidaților, în conformitate cu criteriile menționate în Termenii de Referință.

Informații suplimentare referitoare la sarcina alocată, va puteți adresa:

Irina Zatusevski – Coordonator Comunicare, Centrul PAS
Tel: (+373) 79 514 909

E-mail: irina.zatusevski@pas.md

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md

Find us on Google+
Google